Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány fővárosban jártál már?

Hány fővárosban jártál már?

Figyelt kérdés

2021. okt. 27. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Talán 13-ban, ha a miniállamokat és az átutazást nem számoljuk. Meg nem számoltam Bonnt se :), már pont nem volt főváros amikor ott jártam. Nem listázom, mind európai szóval annyira nem izgi.
2021. okt. 27. 21:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Budapest, Bécs, Pozsony, Prága, Belgrád (csak átutaztam rajta), Ljubljana, Zágráb, Berlin, Párizs, Amszterdam, Brüsszel, Luxemburg, Madrid, Róma, Monte-Carlo, London, Athén, Stockholm, Kijev
2021. okt. 28. 01:35
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
22 ha jól számoltam, sok helyen kerültem el a fővárost, ha tehettem.
2021. okt. 28. 01:41
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

13:

Ezt úgy mondod, mintha feltétlenül negatív lenne, ha a fővárosban is jársz. Pedig még ha utálod is a zsúfolt nagyvárosokat, nem minden főváros zsúfolt nagyváros, azok közül, ahol jártam, pl. Oslo, Ljubljana nem igazán azok, de legjobb példa Bern, ami simán inkább egy kisváros, míg Zürich a zsúfolt nagyváros Svájcban.

2021. okt. 28. 06:04
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
@14 Nem feltétlenül rossz, de például egy idő után az ember kerüli az ázsiai gigapoliszokat, így Manilát meg Dzsakartát egy az egyben kihagytam. Olso is remek példa arra, hogy egy országban simán lehet a főváros a legunalmasabb dolog, az a város csak arra jó, hogy hihetetlenül jellegtelen épületek között 3 ezer forintos croissant-okat egyen az ember.
2021. okt. 28. 07:53
 16/22 anonim ***** válasza:
71%

15:

Pedig tök jó hely Oslo, csak nem az épületek miatt. A hangulatoy part a kis szigetekkel, félszigetekkel, operaházzal, várral. A tavak a várostól északra, vagy a síugró sánc környéke is jó helyek.

2021. okt. 28. 08:07
 17/22 anonim ***** válasza:
56%
14: Budapest, Bécs, Pozsony, Prága, Athén, San Marino, Valletta, Madrid, London, Kairó, Delhi, Bangkok, Phnom Penh, San José.
2021. okt. 28. 16:24
 18/22 anonim ***** válasza:
56%
19 + Vatikán és Monaco. Illetve még 6-ot láttam repülőről, de csak átszálltunk, nem mentem ki az országba.
2021. okt. 28. 21:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Bukaresttel (ahol lakom) együtt 5. Budapest, Bécs, Prága, Szarajevó.
2021. okt. 30. 09:07
 20/22 anonim ***** válasza:
4: Budapest, London, Brüsszel, Párizs. (+Bécs, Belgrád, Szófia átutazóban.)
2021. nov. 1. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!