Melyik strand vagy termálfürdő van már nyitva a fővárosban? Hova érdemes elmenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Tegnap este előállt azzal az ötlettel a párom,hogy holnap menjünk el fürödni valahova. Mondtam is neki,hogy szerintem az időjárás nem alkalmas még rá,hideg van,de azt mondta vannak zárt strandok,termálfürdők.
Tudom Google a barátom,de nem sok fürdőt ismerek Pesten,pár éve élek itt, ezért az a kérdésem hideg március végén milyen strandok,termálfürdők vannak már nyitva Budapesten? Hova érdemes elmenni?
Köszönöm a válaszokat előre is!
2018. márc. 24. 11:38
2/4 anonim 

válasza:

Ha fiatalok vagytok és szórakozni szeretnétek, Aquaworld. Amúgy a Széchenyi is nagyon jó, a kültéri melegvizes medencékben nagy élmény hidegben (én télen, hóesésben is járok) fürödni. Van egy kis élménymedence és jó szaunák, gőzfürdők is. Meleg köntöst és úszósapkát vigyetek.
3/4 anonim 

válasza:

Az idén először egész évben nyitva tart a Palatinus. Egész évben nyitva van a Paskál is. Meg természetesen a Gellért-fürdő.
4/4 anonim 

válasza:

Széchenyibe, Paskàlba, Gellèrtbe egèsz évben lehet jàrni, a Rudasba, Lukàcsba is.
Mondjuk a Széchenyi meg a Gellèrt elég turistaközpont, de a Paskàl tènyleg szuper, most voltunk otthon Februàrban, szinte mindennap mentünk, vittük a gyereket is. Àrban is korrekt, van szauna, termàlvíz, minden ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!