Árokpart kérdése:
Miért nincsen ár vajon számomra az utazásnak olyan nagy varázsa mint régebben?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben többször voltam újra buszos kirándulásokon nagyon jól éreztem magamat, viszont messze nem éreztem olyan varázsát mint mikor fősulisként a megtakarított ösztöndíj pénzemből nyaranként elmentem hasonló egy-egy buszos kirándulásra. A kérdésem ne legyen túl általános a következőkre gondolok. Most mikor az utóbbi időben utaztam, valamiképpen nehezebben kezeltem illetve kényelmetlenségnek éreztme olyan dolgokat mint amit máskor kinevettem volna. Pl. Nem volt időm egy jó meleg étel elfogyasztására, mert kevés szabadidő volt a programok miatt és ez nagyon rosszul érintett és a tempót is jóval feszesebbnek láttam nem utasbarátnak mint korábban, pedig korábban külföldi utakon is voltam mostanában ezek meg belföldi utak voltak. Pedig az érdeklődésemnek megfelelő volt az utazás hasonló mint régebben, mégsem hozott annyira lézba. Miért van ez az érzés más is volt már így? Elképzelhető, hogy régebben színvonalasabbak voltak az utazási irodák vagy jómagam változtam volna meg?2021. okt. 16. 23:18
2/4 anonim válasza:
1. Ahogy az első mondja, eltelt x év, és már nehezebben alkalmazkodsz.
2. Menj önállóan, és akkor arra lesz időd, amire szánsz!
3/4 anonim válasza:
Közben rájöttél, hogy minden hely kb ugyan olyan. Van pár látnivaló, ami mindenhol más, de azt hamar körbejárod, onnantól ugyan olyan érdektelen lesz a hely, mint ahol élsz.
4/4 anonim válasza:
Igen Róma, Párizs, Szentpétervár, London, New York pont ugyanolyan érdektelen, mint Kalányoslapulytő-alsó ahol laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!