Mi a menete most a külföldre utazásnak?
Sziasztok!
Sajnos olaszországba kell mennem csütörtökön. (Nem az én döntésem és nincs más opció, az ezzel kapcsolatos megjegyzéseket légyszíves mindenki tartsa meg magának. Köszönöm) Aki járatos az utazásban most a Covid ideje alatt el tudná mondani kérlek mi a menete? (A karantén elkerülése végett önköltségen természetesen megcsinálnám a tesztet viszont ezt mielőtt kimegyek és miután hazajövök is kell?)
Ha valaki elmondaná, mi most a menete ennek az egésznek azt nagyon megköszönném. Repülővel fogok utazni, ha ez számít valamit.
Én arra hívnám fel a figyelmedet, hogy még egy temetésre sem megy ki ilyen időszakban értelmesen gondolkodó ember. És nincs az a business út, amire ilyenkor el kellene menned.
Ezt szerintem tisztességes magyar ember nem tartja magában.
Köszönöm, hogy megértetted.
Én is tisztességesnek gondolom magamat,így közlöm veled hogy értelmes ember tudja hogy a világ nem ált meg,ilyen alapon évekre be lehetne zárkózni mert ez a vírus már köztünk marad,amúgy lehet hogy neked semmi dolgod sincsen,de ettől függetlenül sok embernek még van........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!