Miért hiszik azt sokan, hogy az elektromos rollerek a zöld forradalom részei, holott az emberek nem autó helyett, hanem gyaloglás helyett használják?
Nem biztos, hogy gyaloglás helyett veszik.
5-10 éve mondjuk lehet, hogy ugyan ezek a srácok-lányok robogóért lettek volna oda. Ma mondjuk az 1/3-részük inkább villanyrollert szeretne.
Inkább tömegközlekedés helyett, én úgy vettem észre.
Ha valakinek saját van, az meg robogó/autó helyett, mondjuk utóbbival úgysem tudna parkolni a belvárosban. Sajna én túl messze dolgozok ahhoz, hogy így járjak, nekem marad a busz/villamos/földalatti kombó. De utálom :s.
Szerintem senki nem hiszi azt, hogy ezek a zöld forradalom részei.
Ettől függetlenül egy csomó ember tényleg autó/motor helyett használja.
Ez a "jáááj ezek a mái fiátálok nem gyálogolnak" siránkozás meg felesleges, attól mozog aki akar, aki meg nem az amúgy sem fog.
5:
Mivel edzettem középiskolásokat, tudom, hogy ez nem így van. Aki nem szokja meg a rendszeres edzést, annak ezek a kis városi gyaloglások, az a napi 4-8000 lépés (vagy 10-20p biciklizés) jelenti A mozgást. Ha ezt is meg tudják sporolni az e-rollerek révén, akkor megteszik, mert még nem képesek felfogni, hogy ez mennyit árt nekik. Ez nem nyugger sápitozas hanem friss tapasztalat és mozgásszakma;)
Roller = gyerek jatek :) Szabadidos es sport tevekenyseghez valo!
Aki felnott fejjel ilyennel kozlekedik, annak valami baj van a fejevel :))) Nem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!