Tartózkodtál már illegálisan valamelyik országban? Ha igen melyikben és miért?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 15:48
1/7 anonim válasza:
Hatévesen átléptem Írottkőnél az osztrákokhoz, pedig akkor még nem voltunk az EU-ban⛓️😬⛓️
2/7 anonim válasza:
USA-ban voltam még három hónapot lejárt vízummal 95-ben. Nem nagyon érdekelt senkit.
3/7 anonim válasza:
Ahogy vesszük. Tk. nem, de olyan volt, hogy határátkelőn mentem át Szlovákiába, és kis kertkapun vissza.
4/7 anonim válasza:
10 évet Usa-ban, majd 5 év Kanada.Oroszországból jöttem haza, gond nélkül kaptam vízumot,annyit kellett beleélni, hol élek.Alaszkát jelöltem meg.Anchorage-ből indult a komp vlagyivosztokba.
Oroszban még kicsit körülnéztem, utána jöttem haza, vízumom 3 hónapig volt jó.Májusban jöttem át Oroszországba, augusztus végén repültem haza, szentpétervárról.
Igazából egy kalandnak fogtam fel, nyelvet tanulni, pénzt gyűjteni jó volt.
Azt hogy miként lehet így pénzt kihozni, számlára rakni, nem fogom itt leírni, de van pár oldal, ahol részletesen leírják.
2010-ben jöttem haza.
5/7 anonim válasza:
Moszkvában tanultam, kolis voltam és már 4 napja hiába vártuk, hogy megkapjuk a rendőrségi kötelező regisztrációról szóló dokumentet. Kíváncsiak voltunk a városra, persze, ünnepnap lévén tele volt unatkozó rendőrökkel. Egy órán belül már ültem is a kockaladában az aranyfogú, usánkás rendőrök gyűrűjében, akik a nálam található konyak mennyiségére voltak kíváncsiak. Ügyes gyerek voltam, mert mondtam, hogy nincs nálam egy kortynyi se, de megkèrdeztem, szerintük mennyibe kerülne, ha vennék egy üveggel? Na, így tudtam meg, hány dollárért engednek ki az örsről.
6/7 A kérdező kommentje:
Én Limában, Peru fővárosában voltam nem teljesen hivatalosan. Lekéstük a csatlakozást a repülőtéren. A határőrök mondták, hogy kiengednek a tranzitból a légitársaság púltjáig, hogy átfoglalhassuk a jegyünket. Sikerült is a művelet, három nappal későbbre. De elfelejtettünk visszamenni a tranzitba, és három napig éltük a turisták életét. Amikor visszamentünk akkor derült ki, hogy már égre-földre kerestek minket, mert nem léptettek be minket az országba. És mivel nem léptünk be, így nem tudtak kiléptetni. Vakarták a fejüket rendesen.Így hivatalosan ott sem voltunk.
2021. okt. 4. 18:57
7/7 anonim válasza:
Vitorlázó repülővel tévedtünk el és bizony a határ túloldaláról jöttünk haza.
Izgultunk is, nehogy ott kelljen terepre szállni, mert nehéz lett volna kimagyarazni... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!