Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Máshol is ezt csinálják a...

Máshol is ezt csinálják a covid kapcsán?

Figyelt kérdés
Pár napot Bécsben töltöttem. Mindenhol kérték az oltási igazolást, például szállást eleve csak azzal lehet foglalni, de a helyszínen ismét elkérik. Egy étterem teraszára sem lehet anélkül kiülni, mindenhol kérik lépten nyomon, sehova nem lehet nélküle bemenni. Plusz maszk szinte mindenhol kell. Az éttermekben elkérik az ember nevét címét telefonszámát. Félelmetes ami ott megy. Nyáron voltam Horvátországban, egyszer kérték a határon és többet nem zaklattak. Kegyetlenül túl van tolva az egész, mintha valami halálos betegség terjedne. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha valóban lenne valami durva járvány, akkor mit csinálnának.
2021. szept. 29. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De hogy engem miert kellett lepontozni, csak az igazat irtam le... 7.
2021. szept. 30. 08:10
 12/18 anonim ***** válasza:
22%
10 es szerinted ez miatt a szar natha miatt hanyan fognak meghalni diagnosztizalatoan rakban vagy sziv es errendszeri etegsegben? Mindenki meghal valamiben, sokan rakban csak az nem folyikq csappol is, ezert nem is foglalkozop vele. Szerintem mindenkinek volt a csaladjaban olyan aki rakba vagy szivbetegzsegben halt meg, most lesz olyan is aki a nathaban. Es? Ez az elet rendje, mindenki meghal vagy ebben vagy abban de valamiben biztosan.
2021. szept. 30. 09:41
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

Egyszerűen hihetetlen, hogy a világjárvány 4. hullámánál még mindig ennyi agyhalott vírustagadó van!

Bár ha minden igaz, most a covid az oltatlan fiatalokat tizedeli majd.

2021. szept. 30. 09:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Máshol is, és sok helyen sokkal keményebben. Máshol meg nagyon lazára vették.
2021. szept. 30. 13:31
 15/18 A kérdező kommentje:
Hol van világjárvány? A számok alapján semmiféle járvány nincs, és nem is volt, pláne nem pusztító világjárvány. Vírusok mindig is voltak, és mindig is lesznek, ezt el kellene fogadni. Mint ahogy halálesetek is, egyszer mind meg fogunk halni, ki előbb, ki később.
2021. szept. 30. 19:19
 16/18 anonim ***** válasza:
46%
Ostoba.
2021. szept. 30. 19:26
 17/18 anonim ***** válasza:
34%
Az "ostoba" jelző az jelen esetben kevés erre a buta némberre.
2021. szept. 30. 19:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Én vagyok az ostoba, de a válaszok nagy része nem is a kérdésemről szól. :D Jól van akkor.
2021. okt. 1. 07:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!