Évente hányszor utaztok összesen?
Figyelt kérdés
Ebbe beletartozhat a minimum 2 napos utazás akár belföldön, akár külföldön. Pl wellness-hétvége, tengerparti nyaralás, városnézés, síelés, 2 vagy több napos kirándulás. (Ha mondjuk van egy hétvégi házatok pl. a Balatonnál, akkor azt ne számoljátok bele. )
Én eddig 8 ilyenen voltam május óta.
2021. szept. 28. 17:59
1/25 anonim válasza:
Az idei év a járvány miatt aligha reprezentatív , mert nem lehetett megszállni több hónapig sehol, max fű alatt.
Mindenesetre idén 4 alkalommal utaztam így, de volt további 2 alkalom amikor otthon aludtam ugyan, ám ha lehetett volna szállást kivenni, akkor így tettem volna.
6/25 anonim válasza:
Mi általában 3-szor megyünk egy évben.
Augusztusban 2 hetes nyaralás külföldön. Azon kívül vagy 1 hét külföld + 1 welness hétvége, vagy 2 welness hétvége.
7/25 A kérdező kommentje:
Egyebkent nekem 2 munkagyvaltas muatt volt ennyi szabadidom, ha valaki kerdezni, valamit a leghosszabb utazas is 5 nap volt osszesen (ebbol 2 nap hetvege).
2021. szept. 28. 18:42
8/25 anonim válasza:
Kizárólag külföldre utazok évente 4-5 alkalommal. Általában egy 2-3 hetes hosszabb utazásszokott lenni ősszel meg január-februárban egy 7-10 napos ami hosszabb. A többi hosszú hétvége.
9/25 anonim válasza:
Utazni csak a pihenés, nézelődés, nyaralás miatt soha nem utazok. Utoljára a szüleimmel voltam, úgy 20 éve. Legfeljebb 2-3 napra megyek el itthonról ismerősökhöz, de akkor is dolgozni. Pihenni nem szoktam, arra itthon megfelelő az ágy.
10/25 anonim válasza:
Kizarolag kulfold, Europan kivul, egy 4-4,5 hetes es egy 2 hetes ut evente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!