Mit pakoljak be egy 2 hetes útra?
Figyelt kérdés
Még soha nem utaztam sehova így nem egészen tudom hogy miből mennyi kell2021. szept. 8. 16:39
1/5 anonim válasza:
Hova mész? Nem mindegy, hogy a Copacabana strandra vagy a norvégiai fjordokhoz mész.
2/5 anonim válasza:
Nekem kell minden napra egy felső, legalább ugyanennyi fehérnemű, vastagabb pulcsi vagy kabát, 2 kényelmes cipő, 3 nadrág, törölköző, tisztálkodószerek, esernyő.
3/5 anonim válasza:
Fehérnemű,melltartó,póló,pulcsi,fogkefe,fogkrém ,tusfürdő,nadrág ,zokni,töltő,gyógyszer,papucs,t
Zokni,
4/5 A kérdező kommentje:
Ausztriába megyek, igaz hogy nyáron de akihez megyünk mondta hogy szokott hűvös idő lenni.
2021. szept. 8. 19:09
5/5 anonim válasza:
14 alsónemű (bugyi,zokni),feltételezem minden nap cseréled.
Két trikót vinnék,min.5 pólót,két melegítőt (ha koszos lesz,tudj váltani),min.három pulcsit.
Gyógyszereid,pénz,okmányok,olvass utána a beutazas feltételeiről covid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!