Ha bárhova költözhetnél a világban, hova mennél és miért?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 17:45
1/23 anonim válasza:
Kalifornia. Mindig jó az idő, és nagyon magas az életszínvonal.
3/23 anonim válasza:
Ja az lemaradt, hogy azért mert imádom a hideget, az esőt meg az ódon hangulatot ami egy Skót kastélyban nagyon jelen van.
4/23 A kérdező kommentje:
Furcsa módon én is jobban szeretem az esős, bekuckózós időt :) A hőséget nagyon nehezen viselem. Én Norvégiában, Kanadában élnék szívesen. Ausztráliában is egész jó az éghajlat, nincs egész évben hőség, de vannak szép tengerpartok és magas az életszínvonal.
2021. aug. 29. 18:38
5/23 anonim válasza:
USA-n belül Wyoming, Utah, Montana államokba.
Érintetlen a természet, itt élnek a kedvenc állataim (pumák és medvék), gyönyörű a táj és van némi vadnyugati fíling.
Emellett kiváló a közbiztonság, és általános a jólét.
Nincsenek vagy nagyon ritkák a természeti katasztrófák, rendes tél van sok hóval és faggyal, és a nyár sem annyira füllesztő.
6/23 anonim válasza:
Izland, vagy Finnország. Nagy területek, szép tájak, kevés ember.
8/23 anonim válasza:
Kolumbia ha doogozni is kell.
Ha csak elni akkor sok bely pl Argentina Sri Lanka, Indonezia, Laosz, Thajfold, stb
9/23 anonim válasza:
Vagy egy Égei-tengeri görög szigetre, mert szeretem az ottani kosztot és a hangulatot, vagy pedig valahová az Alpokba a csodás látvány miatt.
De azèrt egy évet Tokióban is szívesen eltöltenék. :)
10/23 anonim válasza:
Angliaban lakva a kedvenc francia es kanari tajaim, helyeim elerhetoek es olcsobbak is az itteni arakhoz kepest. Igy a mostani angol falusi elet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!