Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ilyen...

Mi a véleményed az ilyen életvitelszerű utazásról?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 23. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha jól érzi magát, akkor csak támogatni tudom. A stílusa viszont zsibbasztó.
2021. aug. 23. 13:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is élnék így. Jó, a beszédstílusa nem épp a legjobb számomra, de amit mond az szimpatikus.
2021. aug. 23. 13:51
 3/12 anonim ***** válasza:
98%

Én két motoros csajt figyelek folyamatosan a youtube-on.

Ha így érzik jól magukat, miért ne?

2021. aug. 23. 14:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A full-time utazgatással semmi bajom de szimpatikusabbak azok akik kicsit reálisabban mutatják be, az árnyoldalaival együtt.
2021. aug. 23. 17:55
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Ha meghalnak a szüleim, és ezáltal minden kötődésem megszűnik az országhoz,simán el tudnám képzelni az életet így. Nekem a magyarságom semmit nem jelent, lélekben sokkal inkább érzem magam olasznak, vagy spanyolnak.
2021. aug. 23. 18:35
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

"lélekben sokkal inkább érzem magam olasznak, vagy spanyolnak."

- gondolom sokat jártál már ott és jól beszéled a nyelvüket is

2021. aug. 23. 18:37
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

5. Nekem ez furcsa. Bennem egy csepp magyar vér sincs, mégis sokkal inkább érzem magam magyarnak, mint szerbnek vagy olasznak.

Egyébként nagyon sokan élnek így. Van akinek a munkája is folytonos utazást kíván.

Mások hobbiból teszik.

2021. aug. 23. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Sok szempontból irigylem és én is szívesen csinálnám, viszont amit ő is mondott többször, mint nehézség az az otthoniakkal való kapcsolattartás.

Illetve őt nem fenyegeti a gyerekvállalás veszélye ( sajnálom :( ) úgyhogy ezért csak a szülők, testvérek esetleg barátok itt hagyása szív fájdalom.

2021. aug. 24. 11:47
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
Ö biztosan egy boldog ember.
2021. aug. 24. 23:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

6: Igen. Olaszországban megszámlálhatatlanul sokszor, Spanyolországban - eddig - kétszer.

Családi kötelmek miatt nem mehetek, ha rajtam múlna, akár ma este nekiindulnék. Ha Olaszország, akkor csakis Közép,- és Dél-Olaszország.

2021. aug. 25. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!