Most miért utazik mindenki úgy mint az őrült?
Figyelt kérdés
Sok ismerős arra hivatkozik, hogy jaj eddig a vírus miatt nem tudott menni, úgyhogy most ki kell utaznia magát. Ti erről hogy vélekedtek? Van aki pl.idén nyáton harmadjára van tengerparton. Én is voltam egy hetet külföldön, de ennyi. Nem éreztem azt vírus idején sem, hogy el lennék nyomva utazásügyileg, pláne a sok munka miatt időm se lett volna rá. A vírus miatt ennyire meghülyült mindenki, hogy most az összes megtakarított pénzét gyorsan elszórja?2021. aug. 21. 23:29
11/23 A kérdező kommentje:
Igen, ez benne van. Nekunk Tihanyhoz kozel van nyaralonk. Tudom hogy sokakat lenyűgöz Tihany, meg neha engem is, de inkabb csak megszokasbol megyek el oda evente, hogy elnyaljak egy fagyit a kedvenc fagyizomban. Viszont mindig talalok valami ujdonsagot, szamomra uj helyet, ahova meg sosem mentem el a kornyeket. Emellett persze imadom a tengerpartot, az Alpokat, varosokat stb. De nem erzem szukseget, hogy most hirtelenjeben ezt is meg azt is meglatogassak, mert ki tudja mi lesz szeptembertől. Persze izlesek es pofonok. :)
2021. aug. 22. 18:30
12/23 anonim válasza:
@11 Lefordítva magyarra: minek utazik a sok proletár, ahelyett, hogy elmenne a balatoni nyaralójába, mint minden tisztességes magyar polgár.
13/23 anonim válasza:
11
Nekünk meg Szicíliában van nyaralónk, egy évben kétszer oda mindig lemegyünk.
14/23 anonim válasza:
Jó látni mennyien utaznak. Sajnos én nem tudok menni de örülök hogy másnak összejön és ki is használja.
15/23 anonim válasza:
Mi 2 évig nem láttuk külföldi rokonokat, ezért most gyorsan elmentunk mielőtt újra lezarjak határokat. Tavaly már eljátszották velünk hogy nyáron nyitva volt minden aztán összel lezártak ezért készül mindenki erre megint.
16/23 anonim válasza:
Hát mert a sok prolinak kell vmivel villantani. Még aztat hiszik hogy szögínek. Amúgy meg most vannak occsó repjegyek a fapadosoknál meg occsó szállások, amiket az alsóbb rétegek meg tudnak fizetni. Azt lehet nyomni az instára, hogy Párizsba, Rómába, Egyiptomba, meg Tenerifén volt.
17/23 anonim válasza:
Szép tezsvírem! Nekünk 2 nyaralónk van, 1 Floridába 1 meg Thajföldön. Egész évbe oda repülünk a gyönyörü családommal
18/23 A kérdező kommentje:
Tanuljatok már meg helyesen írni basszus. 😂 Floridában, Párizsban, Rómában, Egyiptomban...
2021. aug. 24. 11:23
19/23 anonim válasza:
Há cigán vagyok tezsvírem, írjanak hejjjesssen a gádzsók!
20/23 anonim válasza:
Nekünk tavaly a vírus miatt 2 nyaralás is elmaradt.
Az ára megmaradt, nem éltük fel. Idén elutaztuk, erre volt szánva az összeg.
Szerintem sokan örülnek, hogy végre lehet világot járni és viszonylag kevés a turista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!