Rudas fürdő szombatonként éjszakai fürdőkor ugye nincs semmiféle férfinap?!? Hallottam olyanról, hogy melegek járnak ide??? Van ebben igazság? Szombatra vettünk jegyet a párommal, nyugtassatok meg.
Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 20:39
1/4 anonim válasza:
Na és mit ír vajon a honlap? Jé, szombat-vasárnap: koedukált!
És képzeld el, ahogyan a buszra is felszállnak melegek, úgy fürdőbe is szoktak járni, már csak ilyen az élet.
Szóval nyugodj meg, akármilyen nemű és orientációjú a párod, be fogják engedni.
2/4 anonim válasza:
Ez évtizedek óta nyílt titok, nem is értem a csodálkozásodat??
Persze néhányuk visz magával -alibinek- nőt is.
:)
3/4 anonim válasza:
"Homofób" ??
Inkább az ellenkezője, mivel lepontozta a 2. választ.
4/4 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit és semmit.
Egyes, kérlek szépen azert nekünk nem mindegy, mert olyanokat olvastam, hogy ott nem tiltott kimondott napokon a szex sem,(és bármilyen furcsa is nem igazán szeretnék olyan vízbe menni) persze máshol is előfordulhat, de nem mindegy, hogy engedélyezik e vagy sem.
2021. aug. 13. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!