Miért szeretitek a strandot, tengerpartot?
Nekem nem tartozik a legkedveltebb helyek közé, sok más van, ahol szívesebben vagyok, de azért ezt sem gondolom rossznak.
Szeretném megérteni azokat, akik annyira szeretik, hogy nyáron a legfőbb célpont: Egész pontosan mi miatt?
A kérdésed az általános iskola 1. osztályát idézi.
Ott igen, ott teszenk fel ilyen kérdéseket, amikot utána az oviból frissen érkezettek örömmel megbválaszolnak.
Az adott helytől függ. Nem minden strand és tengerpart jó. Vagy nem mindenkinek ugyanaz a jó.
Én a nyugisabb helyeket szeretem, ahol nincs tömeg, nem üvölt száz gyerek, stb.
Jó kifeküdni a partra, pancsolni, élvezni a napot, a szellőt. Sokszor, mint egy kisgyerek órákon át a vízben vagyok. A parton meg olvasni szeretek és koktélozni. Totál kikapcsolódás.
De nem vagyok az a típus, aki egy-két hétig fekszik a parton. Szeretem mászkálni is. Ilyen teljesen nyugis pihenésből elég pár nap.
Én sem vagyok nagy strandos, városnézéseket jobban szeretem. De a magyarok valamiért nagyon szeretik. Akinek nincs kedve valamelyik tavunkhoz vagy külföldre tengerpartra menni, az kb. minden kisvárosban talál egy strandot.
A következő okok miatt szerethetik:
-Ha gyerekekkel vagy, nekik nagyobb móka a strand, mint a városnézés
-Ha passzív pihenésre vágysz, akkor tudsz sütkérezni vagy a napernyő alatt pihenni
-Ha aktív szeretnél lenni, akkor a víz szintén kézenfekvő: Lehet labdázni benne, úszni, vizibiciklizni, evezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!