Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért szeretitek a strandot,...

Miért szeretitek a strandot, tengerpartot?

Figyelt kérdés

Nekem nem tartozik a legkedveltebb helyek közé, sok más van, ahol szívesebben vagyok, de azért ezt sem gondolom rossznak.

Szeretném megérteni azokat, akik annyira szeretik, hogy nyáron a legfőbb célpont: Egész pontosan mi miatt?

2021. aug. 9. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer látnál medencében pancsolni, szerintem megértenéd. :D
2021. aug. 9. 20:02
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
az egyik legjobb érzés a világon, mikor a negyven fokban selymesen hűsíti a langyos víz tested.
2021. aug. 9. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Én mondjuk nem vagyok az a strandon tespedős típus de imádom a tengert. Fürdeni, búvárkodni meg túrázni a környező részeken. Engem ez kapcsol ki. Pl attól hogy erdélyben igyam a büdös olcsó pálinkát meg nézzem ott a nagy semmit, az nem tud kikapcsolni/feltölteni.
2021. aug. 9. 20:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt bele lehet menni abba a hatalmas vízbe, aminek nem látom a végét. Jó esetben tiszta is, és szép a környezet. Azonkívül andalító hangja van a hullámverésnek, és a tenger illatát is nagyon szeretem.
2021. aug. 9. 22:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert melegben nincs jobb hely, mint a strand, tengerpart, felváltva mártózni, meg napozni.
2021. aug. 9. 23:30
 6/13 anonim ***** válasza:
8%
Nem szeretem. Mindenki áztatja a gombás lábát, szaros seggét, a repedezett sarkát. Fujj
2021. aug. 9. 23:40
 7/13 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki...😝
2021. aug. 10. 09:02
 8/13 anonim ***** válasza:
31%

A kérdésed az általános iskola 1. osztályát idézi.

Ott igen, ott teszenk fel ilyen kérdéseket, amikot utána az oviból frissen érkezettek örömmel megbválaszolnak.

2021. aug. 10. 09:07
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

Az adott helytől függ. Nem minden strand és tengerpart jó. Vagy nem mindenkinek ugyanaz a jó.

Én a nyugisabb helyeket szeretem, ahol nincs tömeg, nem üvölt száz gyerek, stb.

Jó kifeküdni a partra, pancsolni, élvezni a napot, a szellőt. Sokszor, mint egy kisgyerek órákon át a vízben vagyok. A parton meg olvasni szeretek és koktélozni. Totál kikapcsolódás.

De nem vagyok az a típus, aki egy-két hétig fekszik a parton. Szeretem mászkálni is. Ilyen teljesen nyugis pihenésből elég pár nap.

2021. aug. 10. 09:51
 10/13 anonim ***** válasza:
58%

Én sem vagyok nagy strandos, városnézéseket jobban szeretem. De a magyarok valamiért nagyon szeretik. Akinek nincs kedve valamelyik tavunkhoz vagy külföldre tengerpartra menni, az kb. minden kisvárosban talál egy strandot.

A következő okok miatt szerethetik:

-Ha gyerekekkel vagy, nekik nagyobb móka a strand, mint a városnézés

-Ha passzív pihenésre vágysz, akkor tudsz sütkérezni vagy a napernyő alatt pihenni

-Ha aktív szeretnél lenni, akkor a víz szintén kézenfekvő: Lehet labdázni benne, úszni, vizibiciklizni, evezni.

2021. aug. 10. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!