Ausztriába kitudok menni úgy, hogy nem vagyok beoltva és nincs tesztem?
Figyelt kérdés
Próba napra megyek és kaptam munkáltatói igazolást.
24 órán belül vissza érek Magyarországra.
2021. júl. 14. 16:22
1/11 anonim válasza:
Elvileg ellenörizgetnek, ha nincs teszted, 24 órán belül kell pótólnod. Engem pl. németország felé továbbküldtek mindenféle ellenörzés nélkül. Azt, hogy pótoltad-e a tesztet, nagy eséllyel senki sem fogja ellenörizni, max ha maradnál ausztriában.
3/11 A kérdező kommentje:
Tehát hazafele minden kérdés nélkül hazaengednek?
2021. júl. 14. 16:35
4/11 anonim válasza:
Teljesen nem lehet kiszámítani, de én hazanéztam pár napra, magyarország fele sem a német-osztrák, sem az osztrák magyar határon nem buzeráltak. A magyaron csak ültek a pottyantósban és néztek, a kocsik meg lassítva átmentek.
Ellenkezö irányban viszont állítgatták meg az embereket.
5/11 A kérdező kommentje:
Ezt a teszt pótlást azután is megtudom csináltatni miután hazajöttem ausztriából?
2021. júl. 14. 16:52
7/11 anonim válasza:
Az osztrákok nézik is és nem csak futólag rápillantannak.
9/11 anonim válasza:
Ha azt mondod Németorszába mész átengednek. Ha viszont ott elkapnak és rádverik ( pl telefonroaming, bankkártyás vásárlások,... alapján ) hogy napokig ott lógtál megbüntethetnek. ( nagyon )
10/11 anonim válasza:
Kérik az oltási igazolást vagy a tesztet a határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!