3 évvel ezelőtt voltam Olaszországban, Velencében. Mai nap folyamán kaptam egy levelet?
Ne törődj vele, ez csak egy bepróbálkozás, hátha majd a 100 kiküldött felszólításból 5 balek be is fizeti.
Valószínűleg a másik rendőrség nem is valódi rendőrség, csak egy magát annak láttatni akaró behajtó, ami csomagban megvette a büntetésed. Ellenőrizd le, hogy tényleg van-e olyan kapitányság és illetékesek-e.
1 és 2-es, hogyha átverés és nem valódi rendőrség honnét van meg a magyarországi cím? Kitúrhatta egy hacker is valahonnét, de elég valószínűtlen, hiszen tényleg ott is volt.
Jelen esetben könnyebben el tudom képzelni, hogy a magyar posta elhagy egy levelet, és az olasz rendőrség elírt egy kilométer számot. Még könnyebben el tudom képzelni, hogy mondjuk megjött a levél, de a kérdező nem vette észre pl.
Szerintem ne hagyd! A baráti társaságban több rábszas volt ilyen ügyből. Szerintem ma már Unión belül egy gyorshajtást pikpak behajtanak. Egy parkolási bírságot, egy bliccelést a londoni tyúbon még meg lehet úszni, ha nem mész az országba, de gyorshajtást, pályamatricát ma már nem. Az lesz, hogy átadják a magyar NAV-nak, és azok behajtják, de addigra már rajta lesz pluszba az olasz és a magyar behajtás költsége is, tehát félő, hogy elég drága lehet.
"hogyha átverés és nem valódi rendőrség honnét van meg a magyarországi cím?"
Onnan, hogy megvette a tartozást egy faktoringcég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!