A koronavírus járvány kezdete óta kinek mennyi utazása hiúsult meg és pontosan miért? Történt kompenzáció?
Hova ment volna és pontosan milyen ok miatt maradt el?( Pl. karantén ide, karantén oda, szállástilalom, védettségi kártya hiánya, vagy simán félt elmenni, mi volt a pontos indok?) Lett a dolog kompenzálva valahogy vagy veszett rajta pénzt(pl. repülőjegy, szállás, előleg stb.)
Mennyire érintett a dolog kellemetlenül?
Tervek voltak csak, de bizonytalannak / macerásnak gondoltuk a külföldi utat, így nem mentünk. Volt elég sok terv, római városlátogatás, szlovén rafting, illetve a szokásos szeptemberi strandolós-városnézős út is elmaradt (az még terv fázisig sem jutott igazán, Pugliát nézegettem de nem volt eldöntve). Foglalásunk nem volt.
Belföldön voltunk tavaly 3x, idén egyelőre 1x.
Nekem egy hazai fesztiváljegyem ragadt bent, de úgy döntöttem , nem kérem vissza az árát, van elég baja a szervezőknek. Elvileg érvényes maradt, de csak jövőre tartják legközelebb a következőt.
Ezen kívül terveztem rokonaimat meglátogatni külföldön, nem volt foglalásom, de azóta sem sikerült eljutni oda , mert a célországban továbbra is karantén van és a politikai helyzet is bonyolult , leálltak a közvetlen járatok.
Ezen kívül Szlovákiában szerettem volna pár személyforgalom nélküli vasútvonalat beutazni szeptemberben különvonatokkal, de már nem léphettem volna be az országba, így ez kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!