Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A koronavírus járvány kezdete...

A koronavírus járvány kezdete óta kinek mennyi utazása hiúsult meg és pontosan miért? Történt kompenzáció?

Figyelt kérdés

Hova ment volna és pontosan milyen ok miatt maradt el?( Pl. karantén ide, karantén oda, szállástilalom, védettségi kártya hiánya, vagy simán félt elmenni, mi volt a pontos indok?) Lett a dolog kompenzálva valahogy vagy veszett rajta pénzt(pl. repülőjegy, szállás, előleg stb.)

Mennyire érintett a dolog kellemetlenül?

2021. júl. 3. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Tavaly augusztusban egy 10 napos montenegrói út maradt el, hiszen ugye akkor ilyen színkódok voltak, Montenegrót pedig júliusban betették narancsba, így onnan karantén vagy egy negatív PCR-teszt lett volna visszafelé. Ez szervezett, csoportos út volt, mindent visszafizettek. Helyette lett 2x5 nap Horvátország, egyéni szervezésben.
2021. júl. 3. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Tavaly április végén mentem volna Párizsba egy barátomhoz, de ugye törölték a járatokat. Visszakaptam a jegyek árát.
2021. júl. 3. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Tervek voltak csak, de bizonytalannak / macerásnak gondoltuk a külföldi utat, így nem mentünk. Volt elég sok terv, római városlátogatás, szlovén rafting, illetve a szokásos szeptemberi strandolós-városnézős út is elmaradt (az még terv fázisig sem jutott igazán, Pugliát nézegettem de nem volt eldöntve). Foglalásunk nem volt.

Belföldön voltunk tavaly 3x, idén egyelőre 1x.

2021. júl. 3. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Eszembe nem jutott tervezni semmit, pedig mi sokat utaztunk. Egyreszt epp, mert egyertelmu volt, hogy ket-harom evig teljesen kiszamithatatlan lesz, masreszt hozzajarulni sem akartunk a jarvany terjesztesehez.
2021. júl. 3. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Tavaly juniusban mentem voona Kolumbiaba sajnos nem jott ossze atettetem most marciusra ami mar sikerult. En jobban is jartam mert becsi indulas helyett ingyen lehettet a budapestit valasztani.
2021. júl. 3. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy hazai fesztiváljegyem ragadt bent, de úgy döntöttem , nem kérem vissza az árát, van elég baja a szervezőknek. Elvileg érvényes maradt, de csak jövőre tartják legközelebb a következőt.

Ezen kívül terveztem rokonaimat meglátogatni külföldön, nem volt foglalásom, de azóta sem sikerült eljutni oda , mert a célországban továbbra is karantén van és a politikai helyzet is bonyolult , leálltak a közvetlen járatok.

Ezen kívül Szlovákiában szerettem volna pár személyforgalom nélküli vasútvonalat beutazni szeptemberben különvonatokkal, de már nem léphettem volna be az országba, így ez kimaradt.

2021. júl. 4. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!