Amerikába fogok utazni hamarosan. Viszont tervezek vásárolgatni, kb 4x 32kg os börőndöm lesz, van olyan légitársaság amely ezt engedélyezi?
Figyelt kérdés
Megbízhatot írjatok kérlek!! ❤️2021. jún. 21. 17:31
21/32 A kérdező kommentje:
Amugyis tobb lenne minimum egy boronddel a dolog. Csak vennek egy ket markasabb dolgot magamnak es anyukamnak, es ugy gondoltam dobozzal egyutt hoznam haza. De nem olyan fontos a doboz nem?
2021. jún. 22. 16:00
22/32 anonim válasza:
Mire kéne otthon a doboz? Villogni a barinők előtt??
23/32 A kérdező kommentje:
Dehogy, szeretem oket a dobozba tenni altalaban.
2021. jún. 22. 17:39
24/32 anonim válasza:
Ennyi szekrenyed van otthon? Levegőt tárolsz gyakorlatilag...
25/32 A kérdező kommentje:
Közös gardróbom van anyukámmal kb 30nm.
Akkor szerintetek a dobozokat otthagyjam? Akkor nem fog kelleni sok börönd
2021. jún. 22. 19:31
26/32 BeefEater válasza:
Az mindegy, hogy mi mit gondolunk. Ha neked megér a doboz annyit akkor ne hagyd ott.
De mi az, amit Európából nem tudsz megrendelni és mindenképpen neked kell hazacsempészni?
27/32 anonim válasza:
Fejben utazásnál bármilyen megoldás lehet.. 😂😎
28/32 A kérdező kommentje:
Igazabol igazatok volt mert nem eri meg a dobozert tobb szaz dollart fizetni. Szoval a dobozokat nem hozom el.
2021. jún. 22. 20:35
29/32 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :))
2021. jún. 22. 20:36
30/32 anonim válasza:
Hogy mész nyaralni az USA-ba úgy, hogy elvileg senkit nem engednek be, csak USA állampolgárokat? Érdeklődöm, mert én is mennék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!