Kiránduláson gondolkozunk Albánia is szóba jött, valaki járt ott? Más kiránduló hely ötleteket is adhatok, lényeg homokos tengerpart és nyüzsgés :)
Érdekelne, hogy mennyire van ott nyüzsgés, üzletek, nèzelődni valók. Többen mennènk gyerekekkel, mennyire gyermek barát, milyen szórakozási lehetőségek vannak, vidámpark hasonlókra gondolok, amiket a gyerekek èlvezhetnek. Mi is szeretünk este a boltok (kacatosok) :) között sétálni, stb. Melyik várost ajánlanátok?
Albánián kívül más is szóba jöhet. Köszi :)
Úgy látom, keresésednek abban a stádiumában vagy, amikor nulla kereséssel, semmilyen utánaolvasással betoppantál ide, és azt várod, hogy majd spóroljuk meg neked ezeket a dolgokat.
Nem tudsz semmit Albániáról, de boltok legyenek, meg kacatosok :)
A balatonon nem gondolkodtál még???
Minek a Balaton? Kacatok vannak az Amazonon is, sétálhat az ember a szobában köztük.
Albánia csodálatos, de lehet nem a te helyed. Amúgy az említett Ksamil, Saranda a legfelkapottabb, mit is jelent Ksamil, 6 kilóméter? Asszem ennyire van a korfúi strandtól... lehet ott több a kacat.
Mit gondolsz Isztambulról? Albániától már nincs messze, az egész város egy bazársor. Gondold el! Kétszer akkor, mint London és szinte csak kacatokból áll, egy élet nem elég rá, hogy végignézd őket.
Koszovoban Pejában volt egy jobb bazársor. Ja. Bazar, pazar, medina kifejezésekkel jelölik a kacatosokat a világ egy részén.
''kedves 5-ös''
Képzeld végig néztem már mindent de nem találtam konkrét videót ami érdekelt volna, mint pl Bulgáriáról, Olaszországról, Horvátországról stb ahol az is volt amit találtam róla, de Albániáról nem sokat találtam. Minek válaszoltál ha nehezedre esett? Nyugodtan át ugorhattad volna a kérdésem.
Ja és menj te a Balatonra, jó utat! Szia szia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!