Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van olyan város, ahol össze-vi...

Van olyan város, ahol össze-vissza menő labirintusszerű utak vannak?

Figyelt kérdés

2021. jún. 14. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Több ilyen is van, főleg az óvárosok.

"hét alatt sem találsz ki", ha nem viszel GPS-t.

2021. jún. 14. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Pl itt a Newark repülőtéri nagy kereszteződés, ebből találd meg elsőre a helyes irányt :D

2021. jún. 14. 11:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Én most városrsa és utcákra gondolok.
2021. jún. 15. 09:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt a négy várost mindenképp meg kell nézni ... - Roadster

[link] › negy-francia-varos

2020. júl. 3. — Az egykori történelmi óváros labirintusszerű girbe-gurba utcácskákból áll, amelyek néha apró, megkapó hangulatú terekben futnak össze. ... Arles is az a hely, ahol az ember rájön, hogy a francia sztárcsatárok ... Toulouse Franciaország negyedik legnagyobb városa, és egyben egy olyan hely, ahol egyedi ..

2021. jún. 17. 04:29
 5/8 anonim válasza:
Velence
2021. jún. 19. 11:14
 6/8 denibá válasza:
Casablanca. Délelőtt 9-kor bementem egy utcába, és este fél 7-kor találtam ki. (pedig tájékozódási futó vagyok)
2021. jún. 19. 11:28
 7/8 anonim válasza:
Beilstein, gaildorf, rothenburg ob der tauber, dinkelsbühl, ezek olyan helyek ahol először nyilván utat építettek amikor jártam és ha nincs hely ismeret sokszor látod ugyanazt az utcát. És mind gyönyörű.
2021. jún. 19. 13:01
 8/8 Paczalos István ***** válasza:
Ajánlom Liszabont, ott a GPS is megőrül. Ott olyan utcákba akart bevinni a GPS, hogy a kocsi beszorult volna a két fal közé.
2021. jún. 20. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!