Van olyan város, ahol össze-vissza menő labirintusszerű utak vannak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 08:15
1/8 anonim válasza:
Több ilyen is van, főleg az óvárosok.
"hét alatt sem találsz ki", ha nem viszel GPS-t.
2/8 anonim válasza:
Pl itt a Newark repülőtéri nagy kereszteződés, ebből találd meg elsőre a helyes irányt :D
3/8 A kérdező kommentje:
Én most városrsa és utcákra gondolok.
2021. jún. 15. 09:34
4/8 anonim válasza:
Ezt a négy várost mindenképp meg kell nézni ... - Roadster
[link] › negy-francia-varos
2020. júl. 3. — Az egykori történelmi óváros labirintusszerű girbe-gurba utcácskákból áll, amelyek néha apró, megkapó hangulatú terekben futnak össze. ... Arles is az a hely, ahol az ember rájön, hogy a francia sztárcsatárok ... Toulouse Franciaország negyedik legnagyobb városa, és egyben egy olyan hely, ahol egyedi ..
6/8 denibá válasza:
Casablanca. Délelőtt 9-kor bementem egy utcába, és este fél 7-kor találtam ki. (pedig tájékozódási futó vagyok)
7/8 anonim válasza:
Beilstein, gaildorf, rothenburg ob der tauber, dinkelsbühl, ezek olyan helyek ahol először nyilván utat építettek amikor jártam és ha nincs hely ismeret sokszor látod ugyanazt az utcát. És mind gyönyörű.
8/8 Paczalos István válasza:
Ajánlom Liszabont, ott a GPS is megőrül. Ott olyan utcákba akart bevinni a GPS, hogy a kocsi beszorult volna a két fal közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!