Legszívesebben hova mennél el?
Figyelt kérdés
Ti hova mennétek el legszívesebben? Lehet Magyarországon vagy külföldön is. Bárhol. Fontos, hogy olyan legyen ahol még nem voltál.
Kezdem:
Magyarországon: Mátra
Külföldön: Paris, New York
EZT A KÉRDÉST NEM HÁTSÓ SZÁNDÉKKAL ÍROM KI, CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK!!!!
Kérlek értelmes válaszokat adjatok
2021. ápr. 8. 17:24
1/15 anonim válasza:
Azori-szigetek. Sajnos a covid miatt meghiúsult az utazás, de ahogy vége lesz megyünk.
2/15 anonim válasza:
Nyáron Izlandra, télen Thaiföldre.
5/15 anonim válasza:
Nekem is Azori-szigetek volt regi vagyam, de az osszes, es foleg Flores, Corvo, a legkevesbe latogatott szigetek.
Maskulonben szulovarosom, Budapestet nem lattam tobb, mint egy eve, az lenne az elso.
Ha nincs Covid, El Pasoba es Texas nemzeti parkjaiba mentunk volna, miutan Austinban meglatogattuk idos baratunk.
6/15 anonim válasza:
Bali: Kuta, Legian, Pantai Seminyak, Tanah Lot, stb.
7/15 anonim válasza:
Izlandi és spanyol körút lenne a célom. Remélem az egyik összejön idén :)
8/15 A kérdező kommentje:
Remélem eljuttok ahova akartok! :)
2021. ápr. 8. 19:22
9/15 anonim válasza:
Örményországba, mert nagyon megfogott a kaukázusi országok hangulata és ebben még nem voltam.
10/15 anonim válasza:
Nekem Bhután nagyon régi vágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!