Idén lehet utazni külföldre anélkül hogy a korona miatt lemondanák a repülőjáratot?
Az idén picit MÁS a helyzet.
Valószínűleg oltottan fogsz tudni utazni. és Igen, mot is találsz 10eFt alatt repjegyet millió jó helyre.
Remélem, beoltattad magad, ez a beugró.
Ne haragudj, de nem tudom hogy egy általad meg nem nevezett légitársaság egy általad meg nem nevezett célállomásra egy általad meg nem nevezett időpontban majd elindítja-e a gépét, vagy nem...Nem is értem hogy gondolhatod, hogy ezt bárki tudja.
Függ:
- aktuális járványhelyzettől
- célállomás beutazási szabályaitól
- hazatérés szabályaitól
- a repülőgép oda- és visszaútjának (!) foglaltságától
A normális légitársaságok általában mennek. A Lufthansáról konkrétan tudom hogy bármilyen jegyed van azt extra díj nélkül bármikorra, bármilyen járatra átfoglalhatod. Tehát ők pont úgy vannak vele, hogy indítanak amit indítanak, aztán minden utas arra a gépre száll fel, amelyikre akar. A fapadosok meg folyamatosan törölgetnek, velem már azt is megcsinálták a COVID alatt többször hogy elvittek valahova és érkezés után rögtön lemondták a hazautamat:) Amit nem bántam soha mert újra lehetett foglalni és Bécsen keresztül mindig egyszerűbb volt hazajönni, de azért na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!