Oszkár telekocsi mennyiért visz ki Angliába?
Szerintem te nem érted az Oszkár rendszerét. Bárki meghirdethet bármilyen fuvart, a neki megfelelő áron. Az oldal maga csak a felület, ahol a sofőr és utas egymásra talál.
A nemzetközi utakat általában ugyanazok a féllegálisan működő magáncégek ajánlják, akiket egy "Anglia kisbusz" Google-kereséssel is találnál.
Akkor máshogy kérdezem.
Nekem mennyiből jönne ki hogy az Oszkár telekocsi szolgáltatás használatával kijussak Angliába?
Mondjuk 40E Ft vagy 100E Ft? Nem mindegy! Gondolom ekkora szórás azért nincs a sofőrök között.
"Nekem mennyiből jönne ki hogy az Oszkár telekocsi szolgáltatás használatával kijussak Angliába?"
Mi lenne ha megnyitnád az oldalt az megnéznéd?!?
Te milyen különböző plusz költségekről beszelsz?Ami ki van irva ár azt kell megfizetni.
Nincs semmilyen rejtett költség meg társai.
Az árról meg annyit,hogy semmi nem egységáras,mindenki annyiert hirdet amennyiert akar.....de ha még erre is lusta vagy kattintsál kettőt egy regisztrációnál nincs is miről beszelni.....
"Nincs semmilyen rejtett költség meg társai."
Pl: a sofőr UK-ba való belépéshez szükséges PCR tesztjét is az utasokkal fizettetik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!