Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utaztok valahová nyáron?...

Utaztok valahová nyáron? Kíváncsi vagyok ki merre tervez

Figyelt kérdés
Én Spanyolországba 1 hetet és Olaszországba 5 napot. Eddig ennyi van betervezve :) Ez júniusra. Aztán remélem még augusztusban is tudok menni 1-2 hetet, pl: Oroszországot és Törökországot néztem.
2021. máj. 29. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én Horvátországba fogok menni többször. Június végén Hvar, aztán majd július augusztus folyamán Trogir, Sibenik, Zadar és ezek környékén a kisebb szigetek. Dubrovnikba is el szeretnék jutni, plusz előtte egy napot megnézni Mostart, de az még képlékeny. Bari városa volt még tervben, de az szinte biztos, hogy idén elmarad.
2021. máj. 29. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Ecuador vagy Pakisztan.
2021. máj. 29. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Nálam lesz egy 4 hetes kiruccanás, Zadarba repülök júli végén és onnan indulok dél felé, és Szalonikiből repülök majd vissza. Zadarba meg van a szállás a többit meg majd útközben intézem tervezem. Viszek sátrat horgászcuccot be van tervezve egy kis kempingezés. Jó lesz nagyon.
2021. máj. 29. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Svájcon belül megyünk, meg egyszer talán nyár vége felé vszeg haza a családhoz.
2021. máj. 30. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
19%

Magyarorszagon plane csak belfoldre mennek, ahol nyaron nyar van, es medencek, vizpart, minden adva.

Eszakon elek, szar a nyar, be vagyunk oltva, olcsobb kulfold, mint itt, es nem megyunk. Felfogtuk, megertjuk, ha nem akarjuk ezt tiz ev mulva is csinalni, akkor picsan kell maradni.

2021. máj. 30. 19:38
 6/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Svédországba megyek majd az egyik barátnőmhöz.
2021. jún. 2. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!