Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » El szabad-e a Tofua nevű...

Baromfifarm kérdése:

El szabad-e a Tofua nevű szigetre utazom és ott élnem 8-10 hónapig?

Figyelt kérdés

Egyáltalán legális-e elutazni Tofuára engedély nélkül, és ott élni horgászni kunyhót építeni és kókuszt enni?

Aztán ott szabadon vághatok fát és csinálhatok ezt-azt?

És tofua most lakatlan-e?

Ha csak pénzért, akkor mennyiért?

#Tofua
2021. ápr. 20. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Túl sok vulkanikus esemény van arrafelé. Én nem mennék.
2021. ápr. 21. 03:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mehetsz. Kimész Nuku'alofa-ba Tonga fővárosába és csak találsz egy elvetemültet aki hajlandó téged kitenni oda egy kis pénzért.

A Wikipedia szerint a '70-es években járt ott turista célból érkező. Viszont vigyázz a bennszülöttekkel.

2021. ápr. 21. 07:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán el tudom képzelni, hogy a helyi törvények tiltják a sziget látogatását, mert elég sok felesleges meló volna a helyi hatóságoknak mindenféle külföldi állampolgárokat kimentegetni onnan folyton. Nem egy svájci precizitású államgépezet a tongai, de azért ennyit talán be is tudnak tartatni.
2021. ápr. 21. 09:17
 4/7 D. Brasco ***** válasza:
100%
A dolog ott megbukik,hogy Tongán 180napos időszakon belul max 90napot tartozkodhatsz vizum nélkül.Arra meg biztosan nem fognak kiadni vizumot meg engedelyt a hatóságok,hogy valamelyik lakatlan szigetükön csövezz,es ott te neki alljal epitkezni meg csinalni amit akarsz.
2021. ápr. 21. 09:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Mi az a vízum?
2021. ápr. 21. 10:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat vizum és nem vízum
2021. ápr. 21. 10:20
 7/7 D. Brasco ***** válasza:
100%

Google első találat:

[link]

Bár nem tudom van-e értelme tovább érdemben válaszolni egy ilyen idétlen bohóc troll kérdésre......

2021. ápr. 21. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!