Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan fogok így utazni?

Hogyan fogok így utazni?

Figyelt kérdés

Képtelenség jegyet vennem a buszra (faluból mennék városba, a busz a falunkból indul, tehát nem nagyvárosból/városból), esélyem nincs semelyik oldalon online megvennem a jegyemet. A múltkor mobil applikáción próbálkoztam, hátha, de ott sem tudok a faluból a városba buszjegyet vennem, ott is csak a városon belül közlekedő helyi járat volt csak mint megadott opció. Akkor holnap felszállok a buszra és ingyen utazom? S ha jön az ellenőr, mit tudok mondani/tenni?

Köszönöm!

2021. ápr. 7. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Miért ne tudnál? A Simple appban veszel helyközi jegyet annyi km-eset, amilyen távolságra mész.
2021. ápr. 7. 09:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom letölteni, mert a telefonomon nincsen Google Play áruház, szóval ez is bukta. :/
2021. ápr. 7. 09:05
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
És akkor a másik mobil appot hogyan töltötted le?
2021. ápr. 7. 09:23
 4/8 anonim ***** válasza:
14%
Ja, én is most fogok menni a megyeszékhelyre és csak butatelefon lesz nálam. Felszállok és leülök, szevasz.
2021. ápr. 7. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Jajjnekem..... HOnnan volt app-od, ha nincs google Play a mobilodon...???
2021. ápr. 7. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Play áruház, vagy valami más néven le tudsz tölteni app-okat.
2021. ápr. 7. 11:27
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
Tiszta sötét középkor.
2021. ápr. 7. 13:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült. Ugyan nem applikáción keresztül, hanem bementem a város pályaudvarára, és ott vettem jegyet.
2021. ápr. 7. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!