Korábban többnyire Tunéziába, Egyipotomba, stb. mentek gyaralni. Mostanában hogyhogy "mindenki" Dubaiba jár (nem csak nők)?
Történt egy Arab Tavasz, meg pár terrortámadás, amik miatt visszaesett a Tunéziában, Egyiptomban nyaralók száma, mellette viszont lett egy Wizzair-járat, amivel már nem 150, hanem 75 a Dubaiba kijutás.
Mondjuk én erősen kétlem, hogy ugyanazok járnának ki oda, akik korábban Dzserbában napoztak. Akik félnek oda menni, azok most Török- és Görögországba mennek.
Köszi.
Azért lepett meg, mert valamikor voltam Kuwaitban, s egy meglehetősen gyenge szálloda is drága volt.
Közben megnéztem a dubai szállodaárakat, s hazai árakhoz képest is sok olcsót találtam.
Szerintem is csak pozolasbol, ill. a 6. valszoloval egyetertek.Aktualisan nem sok helyre lehet menni, vagy csak nagyon komplikalt feltetelek mellett. Dubai meg most is fogad vendegeket, minden nyitva van stb.
(Amit amugy nem ertem, mert en Nemetorszagban dolgozom a turizmusban, es a VAE a nemet Robert-Koch-Institut szerint különösen fertözött területkent van megjelölve.)
Szemely szerint nekem ez lenne az utolso uticel, ahova nyaralni mennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!