Ha egy évre (3 hazautazással) Svájcba utaznál miket vinnél magaddal mindenképp (hogy ne ott kelljen megvenni, mert drága)?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és most megyek ki, adnátok ötleteket, hátha nektek más is eszetekbe jut. Ilyesmrie gondolok h dezodor, kokárda, harisnya stb...(kinn minden kétszer annyi)2010. aug. 19. 16:57
1/3 anonim válasza:
Harisnyából sokat vigyél! :) Amúgy szerintem epillátor/borotva/gyanta vagy amit használsz, mert kint nagyon drága a kozmetikus. Meg alap gyógyszerek (fájdalomcsillapító, hasfogó, vitamin, görcsoldó stb.) és kozmetikai szerek, amik gyorsan fogynak: sampon, tusfürdő, fogkefe, fogkrém... Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Jó utat! :D
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Svájc melyik részén vagy? Én is most készülök majd kimenni.
Mik a tapasztalataid? pl. Mennyiből lehet kijönni egy hónapban ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!