Mit adjak neki? Akartam valami francia szep baratos kepeslapot, de vagy siettunk, vagy tul draga volt,3 euro pl. Es vegul visszakaptunk az utazas vegen 25 eurot igy maradt 60. S nem vettem neki semmit, pedig leirta az oran tanultakat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 15:05
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi...
Te pedig tanulj meg kicsit gondolkodni, olvasni, es jard ujra az altalanost.. amugy tenyleg kosz.. Hat egy eloadasson voltam, mert en voltam a kis herceg s meghivtak minket az eloadas sikere miatt Franciaorszagba.. S ott.. Probaltam sporolni ... S akartam a baratomnak venni valami kis ajandekot. S volt olyan edi baratos kepeslap amin irt franciaul, de vagy siettunk a csoporttal vagy nagyon draga volt, pl 3 euro.. azert az sok...
Es vegul visszakaptunk a tanaroktol 25 eurot, a franciak valamit adtak s akkor megmarad eleg sok penzem.. s nemis koltottem eleget.. ez lenne a story. S ertelmes valaszokat kerek szepen..:-|:)
2010. okt. 13. 19:27
3/3 anonim válasza:
hát ha már hazajöttél, akkor teljesen mindegy ugye, ha viszont még mindig kinn vagy, akkor megveheted a képeslapot is, meg bármi mást is....szerintem van kinn választék, és te ismered a barátod, hogy mit szeret, ne nekünk kelljen már eldönteni helyetted, mit vegyél...azt sem tudjuk hány évesek vagytok. bár gondolom nem sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!