Angliában milyen végzettség szükséges a Szempilla Stylistoknak a legális munkához?
Tudod egy bizonyos szint alatt nem süllyedünk bizonyos szintek alá, úgyhogy élvezzétek ki, hogy ennyit is reagáltam rátok ;)
8-as neked meg köszönöm az információt, igen itt élek, de sajnos nem kaptam semmi érdemleges információt a témával kapcsolatban. Otthon már évek óta csináltam ezt, de a vírus és a bezárások miatt sajnos itt le kellett tennem róla!
Fordítóként dolgozom, bár ezt nem tudhattátok, de akkor igen nyilvánvaló, hogy csak konyítok valamennyit az angol nyelvhez, viszont akármennyire is savaznak az emberek a kérdésem miatt, rengeteg cikket elolvastam, rengeteg oldalon kutakodtam, de érdemi információt nem találtam erről, de abszolút úgy érzem, hogy teljesen felesleges volt itt megkérdeznem a dolgot.
Úgy gondolom senkinek nem ártottam mégis belém álltak, úgy, hogy semmit nem tudnak rólam.
Szóval szeretném lezárni a kérdést!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Egy ismerősön itt kint Pillás, és műkörmös. Tanfolyamon vett részt aminek az elméleti része online, a gyakorlati része kicsit bonyolultabb, mert kell egy "szakembert" találni, aki minden vizsga munkát úgymond leellenőriz, elfogad. Sikeres vizsga esetén ( ami harantált, mert fizetős a tanfolyam) kapsz egy oklevelet amire rá lesz írva mit végeztél el. Lehet dolgozni mi is pillásként, műkörmösként is. Csak 2 gond van amit meg kell oldanod
1. Tanfolyam ára: ami nem olcsó. Pár ezer fontba számolj. ( más szakma: férjem háztartási villanyszerelőt tanult itt ami 5000 fontba került)
2. Ha megvan a végzettség, akkor szalonban senki nem alkalmaz, mert itt nem így megy. DOlgozhatsz szalonban, de neked kell fizetned a "chair" helyet. Neked kell kuncsaftokat szerezned, hogy a szalonbérést ki tud fizetni.
A munkavállalási vízumot most nem mondom, gondolom tisztábban vagy vele.
Én Wltshire megyében élek, és végre 10 év után találtam egy nagyon jó körmöst aki szintén magyar. ( ő is sok éve él kint, csak nemrég költözött a kozelbe.) Pillás magyar nincs a közelbe, de mondjuk arra én nem tartok igényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!