Hogy vagytok mostanában a külföldi utazással? Mennyire mertek belevágni az utazásba?
Én a helyedben Dubajba mennék, repjegy is 100.000 forint alatt van. Szállást meg jóval olcsóbban is találsz.
Meleg, tenger, napsütés van, elvileg minden nyitva, ügyelnek a higiéniára, és az ottani teszt is ingyen van, csak innen Magyarországról is kell vinni egyet.
Én voltam Európán kívül, teljesen oké volt, viszonylag sok volt a turista is, az éjszakai szórakozóhelyek kivételével minden nyitva is volt, csak ilyen 50-70%-os kapacitással működnek.
Nyilván meg kell nézni, hogy az adott országban milyen előírások vannak, mik szükségesek az utazáshoz, és mérlegelni, lehet, hogy a célország olyan mértékben le van zárva, hogy érdemben semmit nem tudnál megnézni (múzeumokat, strandokat, turisztikai látványosságokat stb.). De ugye ez attól is függ, milyen célból utazol, mert ha csak a parton akarsz feküdni vagy túrázni, akkor mindegy is, hogy a múzeum nyitva van-e.
Most sok olcsó járat van tök jó helyekre, amúgy, viszont ha meg beteg leszel kint, sok váratlan költség merülhet fel, szóval ezt mindenkinek magának kell eldönteni.
Ha aggódsz a COVID miatt, érdemes olyan biztosítást kötni, ami erre kiterjed és akkor a kezelésed, ha kell (ne kelljen), nem lesz óriási összegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!