Milyen országba utaznátok el? Melyik ország érdekel titeket szívesen?
Figyelt kérdés
Ha a pénz nem számítana.2021. márc. 19. 12:58
1/14 anonim válasza:
A penz most sem szamit. Pakisztan, Yemen, PNG, Venezuela, stb
2/14 anonim válasza:
Ha a pénz és az idő nem akadály, a világ összes országába elutaznék.
3/14 anonim válasza:
Az afrikai és dél-amerikai dzsungeleket, valamint a nagyon fertőzött területeket kivéve bárhova szívesen mennék. Jelenleg valami óceáni szigetre vágyom ahol meleg van és hegyek.
4/14 anonim válasza:
Japán, Írország, Anglia, Kanada, USA, Franciaország. Eddig "csak" Romániába, Németországba, Horvátországba és Boszniába jutottam el.
5/14 anonim válasza:
Engem kb az egész világ "szívesen érdekel". Japántól Mexikón át Etiópiáig.
6/14 anonim válasza:
Engem is kb minden hely érdekel. Nagyon szeretném látni a tengert, a gyönyörű gazdag országokat, ahogyan a mélybe, gettós környezet is érdekelnek.
7/14 anonim válasza:
Ha a pénz nem számít, akkor Peru, New York, ha számít, akkor Egyiptom :D Bár utóbb is elég megfizethetetlennek tűnik... :(
8/14 anonim válasza:
Spanyolország, Japán, Dominika (Punta Cana vágyom egy tipikus fehér homokon semmittevős útra ) Izland, Svédország, Skócia, Peru, Kína...
Eddig Írországban (oda is visszamennék), Olaszországban, Görögországban, Horvátországban és Bulgáriában voltam.
9/14 anonim válasza:
A mostani top10 nálam nagyjából így néz ki:
1. Pakisztán
2. Antarktisz
3. Kelet-Indonézia
4. Kelet-Timor
5. Peru
6. Burkina Faso
7. Mauritánia
8. Banglades
9. Bhután
10. PNG
Nyilván azért ezek, mert a turistásabb országok javában már jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!