Hova érdemes így költöznöm?
Magyar-történelem szakos tanári diplomám van, tudom, hogy ezzel külföldön semmire sem megyek.
Angolul középfokon beszélek.
26 éves vagyok, nincs senkim és semmim Magyarországon, ami idekötne.
Jelenleg a 150 nettós tanári fizuból élek, amiből napról-napra élek, mert az albérletárak drágák.
Az összes spórolt pénzem 300 ezer ft, azt a kiköltözésre szánom.
Szeretnék minél hamarabb munkát találni ott, ahova megyek.
Az fontos lenne, hogy ne kemény fizikai munka legyen, mert szívbeteg vagyok.
Ez a szolgálati lakásos sztori valóban megfontolandó, nyilván a munkavállalói oldalról kevésbé vonzó iskoláknák dobják be, de te tudod felmérni e téren az igényeidet.
Ezen kívül ha ráállsz a nyelvtanulásra, majd beállsz dolgozni az SSC szektorban. Igen, ez Budapesten koncentrálódik, de egy 120 ezres albit jóval könnyebb akár egy kezdő fizuból is kigazdálkodni. Nálunk például sok a volt tanár a világ legnagyobb magánkézben lévő olajtársaságának budapesti irodájában.
Egy biztos. Kulfoldon ezzel csak arra van eselyed, hogy felelve a 300ezred, visszagyere.
Mindenkepp Magyarorszag marad.
Albus Dumbledore is meleg* és mégis lett karrierje (mondjuk ő oda is valósi, nem ide, ez is számít xD)
*tényleg az, ez az eddigi filmek közül az 1927-ben játszódóban látszik meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!