Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek sok napi fél/egy...

Szerintetek sok napi fél/egy óra utazás oda-vissza?

Figyelt kérdés
Szerintetek gondom lenne abból hogy debrecenhez közel költöznék (debrecenben van a munkahelyem) egy városba ahonnan kb fél óra alatt lennék bent debrecenben? Mindenap fél vagy max egy órát kéne utaznom oda-vissza
2021. márc. 6. 10:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
Én honnan tudjam, neked mi a sok?
2021. márc. 6. 10:14
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem sok. Én ennél kétszer többet ingáztam, amíg nyitva volt az iroda, és még élek.
2021. márc. 6. 10:27
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Egyaltalan nem sok, ha ajtotol ajtoig erted.
2021. márc. 6. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Nyilváb te tudod eldönteni, hogy mi motivál a munkádban, e tekintetben mennyit nyújt ez a munkahely és ebben az összevetésben a napi 1-2 óra, amit utazással töltesz, megéri-e. További szempont, hogy tudsz-e valami màs tevékenységet is elvégezni utazás alatt, így növelve azt az időt, ami minden másra jut.

Nekem az a napi 80 perc , amit irodàba utazással kellett anno töltenem, teljesen rendben volt, de mai fejjel már nem lelkesednék iránta annyira, megtapasztalva a hoke office előnyeit és hátrányait is.

2021. márc. 6. 11:18
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nem sok, suliba is ennyit megyek (vagyis mennék).
2021. márc. 6. 11:52
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Nekem bp-en belül napi 2x 45-50 perc autózás a munkahelyem. Még épp kibírható, de a home office miatt most majdnem 2 óra plusz időm van. 😊
2021. márc. 6. 12:45
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Én Debrecenben lakom és kb fél óra kell hogy beérjek a munkahelyemre
2021. márc. 6. 14:38
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
A legtöbb ember szerintem oda-vissza 50-80 percet utazik már a gimibe is, nemhogy a munkába, tehát soknak semmiképpen nem mondanám.
2021. márc. 6. 14:59
 9/13 anonim ***** válasza:
95%

Ez egyáltalán nem sok, hanem átlagos. Nagyon kevés embert ismertem/ismerek, aki nem utazik legalább ennyit (de sokszor többet) naponta.

Az első munkahelyemre én 4 órát utaztam naponta, na az már rohadt sok.

2021. márc. 6. 15:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem szokásos mennyiség. Persze valaki ezt is soknak találja. Nem mindegy, hogy tudsz-e közben valamit csinálni (olvasni), vagy te magad vezetsz, vagy túl nagy a tömeg és azért nem tudod kihasználni az időt; milyen gyakran nő meg az út jelentősen (pl. torlódás miatt), tömegközlekedés esetén milyen gyakran jár (mikor végzel, mennyit kell várnod, hogy hazaindulhass). Az se mindegy persze, hogy mennyibe kerül (nem viszi-e el a béred jelentős részét).
2021. márc. 6. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!