Máv jegy árát vissza tudom igényelni?
Ha e-jegy volt, akkor indulás / érvényesség kezdete előtt 1 órával tudod utoljára visszaváltani.
Ha papír alapú jegyről van szó, akkor az érvénytartam kezdete után csak a kiindulási állomáson tudod visszaváltani vagy más állomáson akkor, ha a kiindulási állomáson leigazoltattad a jegyedet. Nyilván itt nem ez a helyzet.
Jött a vonat? Jött. Hazaértél vele? Igen. No, hát akkor win-win, azaz a MÁV adta, amit ígért, (jött egy vonat) - Te meg elérted a célodat, hazaértél vele.
Szájbarágósabban: fizettél egy szolgáltatásért, amit igénybe is vettél - mit szeretnél? :-)
És ha éppen munkába mész? Akkor is azt mondod, hogy végülis oda ért??? Nyilván nem tudod mit beszélsz ha nem dolgoztál még, de megsúgom, hogy a késésért kirúgnak, azon pedig a megélhetésed múlik. Akkor nyilván nem, ha anyuci meg apuci etet.
Hogyha engem úgy vesznek fel dolgozni, hogy azt mondom értek valamihez aztán kiderül, hogy mégse akkor elküldenek xDD Ugyan így, ha a máv megigéri, hogy 1órás menetidő akkor a 2 óra nem az amiért fizettem. Érted már? :D
És vannak olyanok akik bizony kénytelenek vonattal menni... Nyilván, ha volna más lehetőségem, nem járnék ezzel a szutyok vonattal. Egyéb kérdés?
7-es, te miről beszélsz? Mit tombolsz itt ?
Elolvastad a kérdést?
A kérdező hazament a vonattal, de ezalatt nem jött a kalauz és most a LEUTAZOTT jegy árát akarja visszakérni, pusztán azért, mert nem jött a kalauz.
Amúgy a MÁV-nál is van kártérítés, ha x időt késik a vonat, akkor igazolást kell kérni a kalauztól.
Az meg egyenesen vicc kategória, hogy látatlanban nekiugrasz egy 60 éves nőnek :D - hogy nem dolgozott még és apuci meg anyuci eteti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!