Hova költöznél ha olyan helyen szeretnél lakni ami szép és pár milla megtakarításból királyként lehet élni mert annyira olcsó az élet?
Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 19:53
1/11 anonim válasza:
Valamelyik Görög szigetre, úgy is tervezem. Öreg koromra eladok itt mindent és odaköltözök.
2/11 anonim válasza:
Nem akarok kiralykent elni, azert fizetnek, hogy normalis, kulturalt emberek kozott eljek. Akkor nekem boven eleg, hogy megvagyok.
3/11 anonim válasza:
Egyiptomba, de amúgy is imádom.
4/11 anonim válasza:
Azok a helyek ahol pár millió Ft-ból királyként lehet élni elég erősen fejletlen országok, ahol a közbiztonság, infrastruktúra és a közművek állapota igencsak kérdéses, ilyen helyre pedig semmi pénzért nem költöznék. Őszintén nem is tudom elképzelni hogy milyen helyre gondolhatsz, ha még valami szegényebb dél-amerikai országot nézek, ott sem tudnál királyként élni, mert egy normális házat vagy egy új autót ott sem kapsz meg fillérekért. Pár millió Ft-tal maximum Afrika egyes helyein érezhetnéd magad királynak, de mint mondtam, azok a helyek még egy kelet-európai számára is elborzasztóak.
5/11 anonim válasza:
Ahová minden évben megyek, Meridába, Mexikóban. Biztonságosabb, mint az átlag magyar települések.
6/11 anonim válasza:
Valami meleg helyre,tengerparttal.
8/11 anonim válasza:
Montenegró vagy az egyik kisebb Kanári sziget pl. Gomera.
10/11 anonim válasza:
Nem tudom, de ha találsz egy ilyen helyet, írj légyszi, mennék én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!