Melyik ország lenne a legjobb választás szerintetek?
Szeretném az életem utolsó 20-30 évét egy olyan helyen eltölteni ahol nyugalom van,tengerpart és nem kell fűtésen gondolkodni mert mindig meleg van.
Egy 10(max 15) éven belül a megtakarításomból vennék egy házat és utána szrnék az egész világra.
Hol tudnám ezt megvalósítani ahol olcsók az ingatlanok és úgy általában az élet?
Üdv újra (Kanári szigetek). Sokszor voltam már, legutóbb most augusztusban, kivétel nélkül szinte mindenki beszél angolul úgyhogy bőven elvagy, az a minimális kis spanyol meg ami ahhoz kell hogy boldogulj azokkal akik nem, pár hét alatt rádragad. Egész évben 20-25 fok van és süt a nap, kellemesen fúj a szél meg hullámlik a víz. Tele van delfinnel meg mindenféle színes meg színtelen hallal a víz. A flóra helyenként dzsungeles, helyenként sivatagos, a fauna gyakorlatilag kimerül a madarakban meg a halakban. 6 óra a repülőút, de még Európában vagy ami azért szerintem marha sokat számít.
Hát hogy az árak mennyire olcsók, nem egészen tudom hogy ez alatt mit értesz, a boltban kb. itthoni árakon megkapod a dolgokat, vagy egy lehelletnyivel drágábban, de nem sokkal. Halak, rákok, ilyen olyan tengeri élőlények, trópusi gyümölcsök, saláták, szószok, inkább ilyesmikhez lehet jó alapanyagokat kapni mint a pacalpörkölthöz. Étteremben is főleg ezeket adják mindenféle formában, egy főétel 15-25 EUR per fő, kb. így kell elképzelni. Ingatlan...hát az meg ugyanúgy mint bárhol a világon, van csúnya olcsón, meg szép drágán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!