Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Alvás a reptéren! Mit tegyek?

Alvás a reptéren! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Reggel 6 órakor fog indulni a repülőgépem Amszterdamba. Budapesttől kb 300 kilometerre lakom. Arra gondoltam, hogy utazás előtt egy nappal délután felmegyek Pestre és a reptéren éjszakázom. Viszont nem tudom, ilyet lehet-e csinálni. Nem ismerek senkit Pesten akiknél megszállhatnék, szállodák sincsenek nyitva. Ti mit tennétek a helyemben? Mindenképpen a reggeli járattal kellene mennem.

2021. febr. 22. 22:00
 1/10 anonim válasza:
24%
Aludj a repülőn
2021. febr. 22. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Nem lehet, bezárják az utolsó gép után (ami most nem tudom mikor landol, Covid előtt 1.30 körül volt) és fél 4 körül nyitják újra.

Airbnbzni lehet, vegyél ki egy kislakást valahol a 3-as metró vonalán. Lehel-Nagyvárad közti metrópótlókra számolj rá egy kis plusz időt.

2021. febr. 22. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vissza a #2-t, ezek szerint elkerülte a figyelmem, hogy már 24 órában vannak nyitva. Akkor alhatsz kint, de jó szar lesz.

[link]

2021. febr. 22. 22:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Lakást kivenni egy éjszakára? Ilyenről még nem hallottam

hogyan?

2021. febr. 22. 22:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Oh nyitva van! Szuper, nem baj, szerintem nem is fogok aludni :) de legalább nem kell az utcán lennem, ott még kijárási tilalom is van. Köszi !
2021. febr. 22. 22:10
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
#2: NEM lehet airbnbzni se! Szálláshelyekre vonatkozik a tiltás. Se kulcsosház, se kemping, se magánszállás nem fogadhat vendéget! Kivéve üzleti cél, xe ahhoz munkáltatói igazolás kell.
2021. febr. 22. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda a reptérre időben előző délután. Mások is alszanak, éjszakáznak ott
2021. febr. 22. 23:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, úgy gondoltam, írtam is, hogy előző nap indulok, kb 7 órára érek oda és ott éjszakáznék. De akkor örülök ha mindent a terv szerint csinálhatok
2021. febr. 23. 00:50
 9/10 anonim ***** válasza:
43%
A reptéren nem kötelező a maszk? Abban szerintem irtó kényelmetlen aludni..
2021. febr. 23. 08:43
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
9: van, aki évek óta maszkban alszik... alvógép - akik a horkolás miatt életveszélyben lennének a maszk nélkül.
2021. febr. 23. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!