Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Valaki tervez idén nyáron...

Valaki tervez idén nyáron Workaway-el utazni, dolgozni?

Figyelt kérdés
Egyelőre Európára gondoltam, már ha a vírus engedi. De bárhova mennék, ahol angolul megértetem magam. 22 éves lány vagyok, szeretnék valami egészen új tapasztalatot. Írjatok fiúk-lányok!

2021. febr. 14. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
EU-n belül tök értelmetlen szvsz. Minek dolgoznál ingyen, ha dolgozhatsz fizetésért, legálisan bejelentve? Plusz ha angolul nem vagy perfekt, akkor a marad a fizikai meló. Szóval kétszer is elgondolkodnék ezen.
2021. febr. 14. 13:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de azért válaszolok. Workaway szépen hangzik, de közel se az. Nagyon nagy rajta a rózsaszín köd, ami túl pozitívan tünteti fel az egészet. Szép dolog az önkétesség, de legtöbbször lényegében csak ingyen melósokat keresnek. Legtöbb helyen csak ingyen melósokat keresnek önkéntességnek hívnak. Főleg a mezőgazdaságba. Nem dolgoztál még a mezőgazdaságba akkor mégjobban felejtsd el ezeket. A mezőgazdaság az olyan, hogy sokszor nem napi 8 órákat dolgozol, hanem napkeltétől napnyugtáig és tényleg kőkemény melóval.

A többi értelmes melóra meg instant lecsapnak, pár perc alatt betelnek a helyek. Főleg azoknál ahol a minimálbérnek megfelelő fizetést is adnak.

Oké, hogy az egésznek az lenne a lényege, hogy ételért meg szállásért cserébe ott lehetsz, mellette kirándulsz, de ez is csak szépen hangzik. Gyakorlatilag, ha a mezőgazdaságba mész, akkor szabadidőd se nagyon lesz, meg ugye alapból véges a pénzmennyiség, amivel elindul az ember. Az étel is napi 1 adag élelmet szokott jelenteni.

Tényleg sokszor érdemesebb EUba kimenni dolgozni valahova.

2021. júl. 21. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!