Elmentetek már Facebook utazós csoportból megismert emberekkel egy közös utazásra?
Figyelt kérdés
Van pár ilyen csoport. Még nem vettem a bátorságot, hogy írjak bele. Illetve még a helyen is gondolkozom, hova utaznék szívesen.
Ti hogy álltok ezzel a egy cél àltal összeverődünk utazással?
2021. febr. 9. 02:01
2/8 anonim válasza:
Én akkor már szívesebben megyek egyedül, mint vadidegen emberekkel.
3/8 D. Brasco válasza:
Még ismerössel sem szívesen,nem hogy egy vadidegen emberrel a facebook-ról.
4/8 anonim válasza:
Nem és nem is mennék, százmilliószor jobb egyedül utazni mint valam random emberrel. Én is benne vagyok ilyen csoportban, de csak tippeket és információkat gyűjteni, sose keresnék útitársat.
5/8 anonim válasza:
A Facebook is idegen emberekből áll.
Nem csesznék ki magammal, hogy egy vadidegenhez alkalmazkodjak.
6/8 anonim válasza:
Én inkább megszervezem egyedül és ha társaságra vágyom akkor helyiekkel csinálok 1-1 programot Couchsurfingen vagy Bewelcome-on keresztül. Sokkal jobb, mint egész út alatt valakihez alkalmazkodni és helyi által mindig sokkal több érdekes dolgot tapasztal és fedez fel az ember, mint egyébként.
8/8 kriszti78dk válasza:
Inkább egyedül. Vannak rossz tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!