Lehet még utazni oltás nélkül? Ha igen, meddig?
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 22:07
11/17 anonim válasza:
Hát úgy van hogy elvileg azok az országok is akik kérik az oltást, azok is elfogadnak majd bizonyos időn belül készült negatív tesztet.
Az EU-n belül meg csak ez a kettő nyomatja, a Németek, Franciák ellenzik mert alacsony a hajlandóság, plusz Horvátország jelezte hogy nem teszi feltétellé.
12/17 anonim válasza:
#5 egyébként meg az Únióbol is el tud költözni aki akar. Majd lesz kivándorlás ha bevezetik.
13/17 anonim válasza:
#9 Te is hülyébb vagy a sokévi átlagnál! 😁😁😁
14/17 anonim válasza:
Addig amíg nem elérhető mindenkinek, nem hinném hogy problémát okozna. Utána meg még támogatandó is, nem hiszem hogy egy/kettő szuri olyan nagy gondot okozna, egzotikus országokban eddig is így volt, mindenki kibírta..
15/17 anonim válasza:
#9 ezt elhagytad: 👑
Ez most szívből jött.
16/17 anonim válasza:
Itthon már gyártás alatt vannak a plasztikkártyák, amikkel lehet majd utazni az oltás után.
Februártól kezdik el kiküldeni minden beoltottnak.
Vagyis eldőlt, hogy lesz vakcina-útlevél!!!
A hülyék meg itthon maradnak.
Lehet lepontozni.
17/17 anonim válasza:
Hát én csóró vagyok, szóval nekem teljesen mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!