A szomszédos országokat leszámítva tényleg ilyen nagy dolog itthon az utazás?
Na csak a ti kedvetekért felhívtam, hogy részletezze le:
2018. október 25-november 6 voltak, ez főszezonon kívül esik, mert az június-augusztus és a karácsony.
Az iroda ajánlata volt 4*325.000 ft azaz 1.300.000, ebben benne volt a repjegy Frankfurti átszállással illetékkel, feladandó bőrönddel, autóbérlés, összes szállás költsége némelyik helyen reggelivel.
3 éj San Francisco, 3 éjszaka Yosemite National Park, 1 éj Santa Barbara, 2 éjszaka San Diego, 3 éjszaka Los Angeles. Esta volt további 16.000 ft.
Kb 700ezer körül költöttek el kint, benzin, kaja (nem ettek minden nap étteremben), szuvenír, gyerekeknek ez az stb.
Tessék, beszéltem a messziről jött emberrel, szívesen!
Persze az...Ha valaki utazott velük vagy tervez és ideírja, akkor az csak hirdetés lehet. Akkor a sok Ryananair-es, Wizzaires kérdés is reklám, mi?
De végülis igen, nevezzük reklámnak, mert ha leírok tapasztalatot valamiről valahol az reklám, csak sajna nem kapok érte semmit :D Így belegondolva sok mindent szoktam reklámozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!