Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kitudok most decemberbe menni...

Kitudok most decemberbe menni Magyarországbol Sterbiába mik a feltételek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Az írásodból azt feltételezem, hogy nem Magyarországon jártál iskolába, hanem a Vajdaságban, tehát annyit csak kell tudnod szerbül, hogy rákeress a beutazási feltételekre.
2020. dec. 14. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
23%

Mi magyarok a ki tudok mennit 3 szóba írjuk. Egyébként kimenni ki tudsz.

De tudnod kell, van ez a covid-világjárvány. Naponta 3-400 magyar ember hal meg, mert egyesek csak jönni, menni akarnak, és még olvasni sem tudnak.

2020. dec. 15. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Most komolyan minden kérdésnél kell valaki aki beböfögi hogy covid járvány van és itt kérdést feltenni is elitélendő? Hagyjátok már abba. Ez az utazás kategória itt utazó kérdések vannak basszus.
2020. dec. 15. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Az utazás alapvetően arról szól, hogy intelligens, gondolkodó és befogadó lény vagy, kedves hármas.

Ha csak az utazási részre koncentrálsz, az azt jelenti, sem gondolkodó, sem értelmes, sem mások iránt toleráns lény nem vagy.

Szerintem ez épp. a faqaaaszparaszt kategória.

2020. dec. 16. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 nem a kérdezőre és kérdésére gondoltam hanem #2 válaszára írtam ki
2020. dec. 16. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!