Mennyire nehéz Angliába kijutni vagy Hollandiába?
Hollandiában nem kell vizum,mert EU-s ország. És ugye EU-s országba se vizum,se útlevél nem kell.
Angliában már egy kicsit több kell szerintem,mivel kilépett az EU-ból. De ezeknek utána is nézhetnél!
Van is egy facebook csoport,ha Angliába szeretnél költöznél. Nagyon jó,segítőészek.
A neve Sgítőkész Magyarok Közössége-UK
Szia!
Angliaban elek, ha ide szeretnel jonni akkor az elkovetkezendo 2 hetben ki kell toltened a jelentkezesed a pre-settled status-ert, az fog kelleni hogy januar utan is itt maradhass es gond nelkul tudj munkat vallalni.
Ha az elmult 6 honap soran legalabb egy napot tartozkodtal az orszagban, es errol tudsz fenykepes bizonyitekot feltolteni, amin rajta van a neved es a datum (pl repjegy) akkor most meg otthonrol is tudsz jelentkezni es megadjak kb 1 honap alatt. (2 ismerosomnek nemreg adtak meg akiknek segitettem, nekik 1 honap volt nekem anno 3 honapig tartott, de elvileg kis kivetellel mindenkinek megadjak)
Ha nem voltal itt, es szeretnel jonni, akkor minel elobb, es a lefoglalt repjegyet is fel tudod tolteni fenykepes bizonyiteknak. A government hivatalos oldalan lehet jelentkezni (apply for settled status->apply for pre settled) december 31-el bezarolag.
Ha kesobb jonnel ki pontrendszer lesz, hogy magasabban kepzett munkaerot alkalmazzanak csak, es megallitsak a tomeges kivandorlast.
Hollandiarol sajnos nincs tapasztalatom, csak turistakent voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!