Tudtok megbízható munkaközvetítőt Hollandiában vagy Angliában? A többi lent.
Figyelt kérdés
A párommal szeretnénk visszamenni Hollandiába vagy ha van lehetőség akkor Angliába. Hollandiába dolgoztunk pár évet de fél éve visszajöttünk magyarországra és innen nagyon nehéz újra kimenni, mert a legtöbb hírdetés kamu vagy előre kérnek csomó pénzt. Kint dolgoztunk már több helyen is én pl hotelt takarítottam, gyárban is dolgoztam ahol csomagilni kellett srb. Alapszinten tudok angolul a párom jól kommunikál angolul és hollandul is. Kérlek ha tudtok segítsetek ha tudtok olyan munkaközvetítőt akinek ilyen munkái vannak (hotel takarítás, betanított munka, üvegházi munka)Nagyon szeretnénk már visszamenni, de innen nehéz intézkedni. Előre is köszönöm a válaszokat:)2014. febr. 10. 18:49
1/1 anonim válasza:
ez már a második kérdésed. csak jelzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!