Elnézést, utólag javítanám mosonmagyaróvárira.
Nem nekik, nem kell, mert a határtól kevesebb, mint 30 km-re laknak.
bécsben élek, én nem vagyok nagyon optimista.
a sztori az, hogy lett volna egy ilyen "wienwandertage" nevű rendezvény október elején, ami megmenthette volna a nyári szezon sok szereplőjét az éhenhalástól, főnököm is iszonyúan várta, hatalmas reményeket fűzött hozzá, majd két nappal az esemény előtt jött a rendelet, hogy bocs, mégse tarthatod meg, mert túl veszélyes. pedig már majdnem elhittük, hogy sikerül túlélésre zárnunk a szezont.
úgyhogy szerintem amilyen sggfej módon játszák az eszüket, nov. 11-13 között nyílnának a vásárok, és nov. 10.én fogják őket betiltani. csak hogy néhány szerencsétlen emberbe még jól bele lehessen rugni, aki azt hitte, hogy megússza a dolgot a megélhetése és a cége.
gusztustalan ez a hisztéria, én már nagyon várom a who "bocsi gyerekek, nagyon nagy az arcunk és ezért kicsit tönkrebsztuk a világot, de tessék csak tovább tapsikolni" bocsánatkérő levelét.
#11: nem csak az ingázó dolgozókra vonatkozik ez???
Csak úgy nem lehet járni-kelni a határon bárkinek aki ott lakik a körzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!