Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Lesz idén bécsi karácsonyi vásár?

Lesz idén bécsi karácsonyi vásár?

Figyelt kérdés

2020. okt. 25. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, utólag javítanám mosonmagyaróvárira.

Nem nekik, nem kell, mert a határtól kevesebb, mint 30 km-re laknak.

2020. okt. 26. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:
26%

bécsben élek, én nem vagyok nagyon optimista.

a sztori az, hogy lett volna egy ilyen "wienwandertage" nevű rendezvény október elején, ami megmenthette volna a nyári szezon sok szereplőjét az éhenhalástól, főnököm is iszonyúan várta, hatalmas reményeket fűzött hozzá, majd két nappal az esemény előtt jött a rendelet, hogy bocs, mégse tarthatod meg, mert túl veszélyes. pedig már majdnem elhittük, hogy sikerül túlélésre zárnunk a szezont.

úgyhogy szerintem amilyen sggfej módon játszák az eszüket, nov. 11-13 között nyílnának a vásárok, és nov. 10.én fogják őket betiltani. csak hogy néhány szerencsétlen emberbe még jól bele lehessen rugni, aki azt hitte, hogy megússza a dolgot a megélhetése és a cége.

gusztustalan ez a hisztéria, én már nagyon várom a who "bocsi gyerekek, nagyon nagy az arcunk és ezért kicsit tönkrebsztuk a világot, de tessék csak tovább tapsikolni" bocsánatkérő levelét.

2020. okt. 27. 00:01
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

#11: nem csak az ingázó dolgozókra vonatkozik ez???

Csak úgy nem lehet járni-kelni a határon bárkinek aki ott lakik a körzetben...

2020. okt. 27. 09:27
 14/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem, nem csak az ingázó dolgozókra vonatkozik. Ha a határtól nem laksz messzebb 30 km-nél akkor átmehetsz szigorúan 24 órára a határ túloldalára szintén 30 km-es sávba.
2020. okt. 27. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!