Holnap megyünk az osztállyal és próbálom nyugtatgatni magam hogy csak nem lesz baj, mégis eléggé félek azok miatt amiket most olvastam. Beparáztam, hogy mi lesz ha robbantást csinálnak a migránsok... mennyi az esélye, hogy holnap tennék meg ezt?
Ugyanakkora az esélye, mint annak, hogy holnap kilépsz a kaputokon, és keresztülhajt rajtad egy autó.
Ne parázz, érezd jól magad! :)
2016. dec. 9. 16:34
2/11 anonim válasza:
Szerintem hogyha belegondolsz hogy eddig hany robbantast csinaltak Becsben a migransok (nulla) akkor annyira nem rosszak az eselyeid. Nem szabad ilyenektol felni. Ugy eld az eletedet, ahogy neked tetszik. Aminek jonnie kell, az ugyis jon.
2016. dec. 9. 16:43
3/11 anonim válasza:
Szerintem szolj apunak es anyunak hogy kottessek ki a tv-t, vagy ne nezzenek kormanypropagandat ('kozszolgalati' csatornakat meg tv2-t, echo tv-t, es tarsaikat), mert megrohasztja az agyatokat.
Irrealis dolgoktol felsz, koszonjuk meg egyutt Orban Viktornak es tettestarsainak, hogy mar a gyerekek agyaba is elultettek a retteges es az ok nelkuli idegengyulolet szikrajat.
2016. dec. 9. 17:08
4/11 anonim válasza:
A terroroisták, pont azt akarják elérni, hogy az emberek féljenek. Szóval ne félj!
2016. dec. 9. 18:52
5/11 anonim válasza:
Akkor megleplek: migransok egyetlen egy robbantast sen kovettek el, ellenben atlag francia allampolgarok, akik kihasznaltak a jelenlegi tebolyt az agyatlansagaikra, igen.
2016. dec. 9. 19:01
6/11 anonim válasza:
Csak támogatni tudom az előttem szóló véleményét, hogy a kérdező dobjon ki minden tévét és rádiót a lakásban, majd holnap a kirándulás során menjen oda az osztályfőnökéhez, és jelezze neki, hogy elégedetlen a szakmunkásképző pedagógiai programjával, és a jövőben egy jobb iskolában szeretné folytatni a tanulást.
Olyanban, ahol tanítanak is valamit.
2016. dec. 9. 20:02
7/11 anonim válasza:
Én Bécsben lakom és elég sokszor voltam már kint a vásárokban is. Még nem robbantott fel senki. :)
2016. dec. 9. 20:56
8/11 anonim válasza:
Tegnap jöttünk haza Bécsből, és teljesen nyugis volt a Rathaus előtti karácsonyi vásár. Délelőtt nem is volt nagy zsúfoltság. Nem volt olyan érzésem, hogy tartani kellene bármitől is.
A Schönbrunni kastély udarán levő is nagyon jó.
2016. dec. 10. 13:46
9/11 anonim válasza:
"El mernétek-e menni a bécsi vásárba?" Írjunk magyarul, ha lehet. Amúgy el, miért ne?
2016. dec. 10. 20:28
10/11 anonim válasza:
Busszal mentek? Hidd el, többen halnak meg évente busz vagy egyéb más közlekedési balesetben, mint robbantásokban. Terrortámadás nem most történt először, 10 éve is voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!