Európán kívül melyek a legjobb országok utazás (ár-érték) tekintetében, ha hosszabb időt töltenék ott? Indokot is kérnék, miért.
Fontosnak tartom:
- ne legyen túl drága az élet, a szállás
- viszonylag biztonságos legyen, közbiztonság szempontjából
Poénokat nem kérek!
Pl. Vietnám.
Pont olyan mint amilyen kritériumokat leírtál.
Nem tudom, miért lett lepontozva 1-es, teljesen igaza van. Minél olcsóbb egy ország, annál jobb az ár-érték arány. A közbiztonság pedig Ázsiában a legjobb, szóval Ázsia szegényebb országai mind tökéletes helyek.
A víz és a meleg miatt nem véletlenül népszerűek a délkelet-ázsiai országok.
"iszonyú motoros forgalommal, az úton még átmenni sem lehet, annyian jönnek ezrével."
Bocs, de igen sok turistának ez egy igen nagy élmény és pont ezt (is) látni akarja, ha már odament. Nem kritizálni és finnyázni jár a többség külföldre, hanem az élményért.
9-es, ha neked ez az élmény, akkor kívánom hogy ragadj is ott örökre, szív a jó kis szmogos levegőt, meg hallgasd a millió robogó zajának dalát napi 24 órában.
Én a kikapcsolódásért szoktam külföldre menni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!