Ha Görögországba szeretnék el költözni akkor kell Új állampolgárság? És európán kivül van vagy Európán belül? Én ugy tudom Hogy Európán Belül van.És kell e vizum vagy ilyesmit csináltatnom?
szerintem az a görög "barátnő" valami neten látott csaj lehet.... Max. egy chat-váltás...
LOL
tehát a bitcoin szakértője vagy, de a google-t nem ismered.
ROTFLMAO
Mert még nem volt erre érkezésem és időm mert dolgozok is és csak a barátnőm mel foglalkoztam eddig!
Kitalálom! Nyelvtudományi intézetben vagy főmunkatárs, és p2p pénzek használatára tanítod az embereket.
wow, ember, nem azt mondom, hogy a nyolc osztályt is alig elvégzett (kicsit közbejött egy világháború), falusi nagyapám internet nélkül egy óra alatt többet összeszedne a görögországba költözésről, mint te, de mégis ezt mondom...
amúgy elég fura vagy, dolgozni értem hoyg kell, bár a bitcoinos baromkodás nem hiszem hogy oylan sok időt felemésztene, de jó, de nem bírtad a csajt egy tíz percre félrerakni, hogy utánanézz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!