Ha Görögországba szeretnék el költözni akkor kell Új állampolgárság? És európán kivül van vagy Európán belül? Én ugy tudom Hogy Európán Belül van.És kell e vizum vagy ilyesmit csináltatnom?
héé, tizes, ne sértegesd a tízéves uncsitesót, egyszer már megtanítottuk helyesen használni az írásjeleket, nehogy megsértődjön és visszaessen...
amúgy igen, a görögországba utazáshoz először orosz állampolgárságot kell szerezned, de ha van jamaikai diplomataútleveled, akkor turistavízummal is letelepedhetsz az országban. különben meg nem tudom 5ös, hogy lehetsz így lemaradva, nem olvastad hogy tegnap görögország kilépett afrikából és ausztráliához csatlakozott a japán császárság tagjaként? ne vezesd félre szegény kérdezőt, nem szép dolog...
Ezek, amit leírsz a falusi életedről, nem magyarázza a rossz helyesírást, a csapnivaló földrajzi ismereteket.
A barátnőd Görögországban lakik? Hozzá mennél ki? Ő mit mondj, milyen ott az élet?
Olyan jól tudsz görögül, mint magyarul? Mert az nagyon kevés!
Miképpen fogsz ott boldogulni?
Tegyük fel, kijutsz. Milyen munkát tudsz végezni? Mihez értesz? Mit tudsz jobban egy görögnél? Írj pár dolgot, hogy mivel tudnád elérni, hogy egy görög tulajdonos téged vegyen fel dolgozni, és ne egy helyit!
Vagy hogyan gondoltad az életet ott? És itthon?
Ha abból a rossz faluból nem tudsz elszabadulni itthon, mennyivel lesz könnyebb idegenben?
Mi az a telyes válasz, amit vársz? Nem ismerem a telyes szót.
6., 7., 8. válasz az enyém. Mit akarsz többet tudni?
Ha Görögországba szeretnék el költözni akkor kell Új állampolgárság? És európán kívül van vagy Európán belül? Én úgy tudom Hogy Európán Belül van.És kell e vízum vagy ilyesmit csináltatnom?
Kapsz tételes választ:
1. Nem kell állampolgárság
2. Európai ország
3. Jól tudod, Európán belül van
4. Turistaként nem, egyéb célú beutazás esetén itt tájékozódj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!